Lej generator, spildevandspumpe og materiel

Vi tilbyder leje af generator, spildevandspumpe og materiel

Hos Nordjysk Grundvandssænkning tilbyder vi leje af generator, spildevandspumpe og andet materiel. Vi har et stort sortiment af pumper, som passer til enhver entreprenøropgave eller til private. Lej generator eller andet materiel i høj kvalitet.

Desuden udlejer vi rør, slanger, generatorer og nødstrømsanlæg m.v.

Kontakt os for leje af generator eller spildevandspumpe

Kontakt os og hør mere om hvordan vores leje af generator foregår. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon: 98 26 88 39 eller mail: njgs@mail.dk, hvis du har nogle spørgsmål til vores spildevandspumpe.

Lej en generator – Støjdæmpede dieseldrevne vacuumpumper

Dieseldrevne pumper er det oplagte valg, når der skal sænkes grundvand, hvor der ikke er adgang til el. Det er bekosteligt at etablere en byggestrømstavle, og det er ofte en lang procedure.

Når der er brug for en hurtig pumpeløsning, f. eks. ved brud på en kloak, så er dieseldrevne vacuumpumper det bedste valg. Vi opsætter pumper til både store og små opgaver, når det gælder sænkning af grundvand, overpumpning, rensningsanlæg m.v.

Leje af generator

Det store udvalg af dieselpumper gør, at vi kan levere præcis den pumpekapacitet, som dit projekt kræver. Desuden har alle vore dieseldrevne pumper et lavt brændstofforbrug.

Nordjysk Grundvandssænkning tilbyder også særlige støjsvage pumper. De støjdæmpede dieseldrevne vacuumpumper har et støjniveau helt ned til 46 Db.

Eldrevne vacuumpumper

Eldrevne pumper er den foretrukne løsning, hvor der er adgang til strøm. Det gælder både i forhold til overpumpning, grundvandssænkning og spildevand.

På eksempelvis byggepladser, hvor pumpen skal være i drift i lang tid, er den eldrevne vakuumpumpe et godt valg, når der er adgang til byggestrøm.

Kontakt os for råd og vejledning om, hvilken pumpekapacitet der passer til netop dit projekt.

Støjdæmpede dieseldreven spildevandspumpe

Vi har et sortiment af pumper, der er specielt udviklede til overpumpning af spildevand, men de er også velegnede til søer, åer og grøfter.

Vore dieseldrevne spildevandspumper er selvansugende. Derfor er de hurtige at opstille, og de sikrer en kontinuerlig tømning. Denne type af pumper anvendes, hvor der ikke er adgang til strøm.

Eldreven spildevandspumpe

Når opgaven kræver selvansugende pumper, så har Nordjysk Grundvandssænkning et bredt program af pumper, uanset kapacitetsbehov.

Hvis projektet har adgang til strøm, er det oplagt at vælge en eldreven spildevandspumpe, når der skal overpumpes spildevand. Det kan også være løsningen, hvis der skal pumpes i søer, vandløb og grøfter.

Vi har løsninger til ethvert behov, når det gælder eldrevne pumper.

Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dykpumper

Nordjysk Grundvandssænkning har pumper, som er velegnede til både vand og spildevand. Dykpumperne er populære og går også under navnet ”entreprenørpumper”. De anvendes ofte i forbindelse med filterboringer.

Vi har dykpumper med meget forskellig kapacitet, alt efter kundens behov.

Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Lænsepumper

Vore lænsepumper er en del af sortimentet inden for ”entreprenørpumper”. De anvendes typisk til tømning af søer, vandløb og byggegruber m.m.

Nordjysk Grundvandssænkning har et sortiment af lænsepumper med meget forskellig kapacitet, og de er alle eldrevne.

Kræver dit projekt en dieseldreven løsning, så se vores tilbud om Membranpumper.

Kontakt os for en optimal løsning eller for et uforpligtende tilbud.

Membranpumper

Nordjysk Grundvandssænkning kan tilbyde membranpumper som er dieseldrevne. De er blandt andet velegnede til tømning af ledningsgrave. Membranpumperne er selvansugende og har en kapacitet på 40 m3 pr. time, svarende til godt 11 liter pr. sekund.

Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Lej generator

Hvis der ikke er adgang til strøm på arbejdsstedet, kan Nordjysk Grundvandssænkning tilbyde opstilling og leje af generator.

Vi har et stort udvalg af driftssikre generatorer, som kan stilles til rådighed i kortere eller længere perioder. Lej generator til dine behov.

Vi har generatorer til både store og små projekter, og vi kan levere anlæg med ydelser fra 40 til 150 KW.

Spørgsmål til leje af generator?

Kontakt os og hør nærmere om, hvilken generator der passer til din opgave. Se også vores program inden for Nødstrømsanlæg.

Nødstrømsanlæg

Nordjysk Grundvandssænkning har nødstrømsanlæg, der sikrer mod strømafbrydelser under arbejdet. Det garanterer en optimal overvågning af pumpesystemer og materiel på arbejdsstedet.

Vi har nødstrømsanlæg med automatisk start og GSM-overvågning. Det er et system, der er anerkendt og godkendt af forsikringsselskaber.

Kontakt os og hør mere om vores nødstrømsanlæg.

Se også vores program inden for Generatorer.

Øvrigt materiel

Nordjysk Grundvandssænkning udlejer alt det nødvendige materiel og maskineri, som entreprenører og private har brug for.

Vi har specialudstyr til såvel pumpning af grundvand, spildevand og vandløb som til overpumpning.

Vi har også et stort udvalg af slanger og rørledninger til vandtransport over lange afstande. Vi råder over moderne køretøjer og grej, som er i stand til at køre ud i vanskeligt tilgængeligt terræn.

Kontakt os for priser og uforpligtende tilbud.

Lej generator og spildevandspumpe i dag

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe med at løse netop dine udfordringer? Så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen på kontaktsiden.