Brøndboring og vandboring

Lastbil med kran er igang med grundvandssænkning og sugespidsanlæg

Brøndboring og vandboring med mere end 30 års erfaring

Skal du have lavet en brøndboring eller vandboringer? Vi har hos Nordjysk Grundvandssænkning mere end 30 års erfaring med brøndboring og vandboring til en god pris. Avanceret boreudstyr og erfarne medarbejdere sikrer, at vi leverer et resultat af høj kvalitet og du får samtidig brøndboring til en rigtig god pris. Vi løser opgaver for både private og offentlige virksomheder og for private husstande i hele Jylland.

Sløjfning af brønde og vandboringer

Nordjysk Grundvandssænkning kan hjælpe med sløjfning af gamle brønde og boringer. Hvis de ikke længere benyttes, skal de sløjfes af en autoriseret brøndborer. Det skal ske efter Miljøministeriets bekendtgørelse og hjemkommunens regler.

Ubenyttede brønde giver risiko for nedsivende mikroorganismer og stoffer, som kan forurene grundvandet. Det er derfor vigtigt, at de sløjfes.

Nordjysk Grundvandssænkning er certificeret som brøndborere og udfører sløjfning, oprensning og opfyldning efter alle gældende regler.

Se mere om sløjfning af brønde og boringer.

Har du en specifik vandboring eller brøndboring, der skal udføres?

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe med at løse netop dine udfordringer? Så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen på kontaktsiden

Hvis du har nogle spørgsmål omkring en brøndboring pris, så er du også altid velkommen til at ringe til os på: 98 26 88 39 eller sende en mail til: njgs@mail.dk – Vi ser frem til at høre fra dig, og er altid klar til at rådgive om vandboringer og brøndboring.

Etablering af filterboringer

Sløjfning af brønde og boringer