Sugespidsanlæg

Lastbil med kran er igang med grundvandssænkning og sugespidsanlæg

Vi er specialister i grundvandssænkning og sugespidsanlæg til god pris

Skal du bruge sugespidsanlæg? Nordjysk Grundvandssænkning er specialister, når det gælder højkvalitets løsninger til grundvandssænkning til god pris. Vi leverer både rådgivning og entreprenørarbejde i forbindelse med opgaven – og ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi udfører blandt andet sugespidsanlæg,  recirkuleringsanlæg,  filterboring, overpumpning og rensning af grundvand. Uanset størrelsen på opgaven, er vi klar til at tage en uforpligtende samtale med dig.

Skræddersyede løsninger med garanti

Vi opstiller sugespidsanlæg for entreprenører på store byggepladser eller kloakeringsopgaver, men også hos private, der f.eks. har problemer med fugt og vand i kælderen. Nordjysk Grundvandssænkning kan sænke grundvandsstanden over kortere eller længere tid, og vores medlemskab af Dansk Byggeri er din sikkerhed for kvaliteten i vores arbejde.

Læs mere om vores garantiordning.

Vil du høre mere om sugespidsanlæg?

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe med at løse netop dine udfordringer? Så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen på kontaktsiden.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring en brøndboring pris, så er du også altid velkommen til at ringe til os på: 98 26 88 39 eller sende en mail til: njgs@mail.dk – Vi ser frem til at høre fra dig, og er altid klar til at rådgive om vandboringer og brøndboring.

 

Recirkuleringsanlæg

Automatisk pejling

Pumpemateriel