Profil

En virksomhed med erfaring og ekspertise

Nordjysk Grundvandssænkning Aps blev etableret i 2007. Grundlæggeren er Søren Steen, der startede som selvstændig efter mere end 30 års erfaring med brøndboring og grundvandssænkning.

Søren varetager den overordnede ledelse af virksomheden, og sammen med Christian Andreassen og Else Marie Steen står han for den daglige drift og administration samt overvågningen døgnet rundt i det elektroniske servicecenter.

Nordjysk Grundvandssænkning Aps har særlig ekspertise inden for grundvandssænkning, brøndboring og overpumpning.

Vi har et omfattende sortiment af pumper, boreudstyr og materiel, som gør os i stand til at løse store og små opgaver for såvel erhvervskunder, offentlige virksomheder, vandværker og rensningsanlæg, som for private kunder.

Selv om vi taler vendelbomål, så arbejder vi med projekter i hele Jylland – og såmen også i resten af landet. Vi løser endvidere større opgaver i både Sverige og Norge, når de har brug for særlig ekspertise i grundvandssænkning.

Firmaets styrke er først og fremmes vores 20 kompetente og motiverede medarbejdere, der sætter en ære i at løse de opgaver og udfordringer, som de møder i dag, i morgen og i fremtiden. Vi er også parate til at rådgive med en løsning på netop dit projekt, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.