Generator og nødstrømsanlæg

Unik generator i høj kvalitet

Nordjysk Grundvandssænkning råder over unikke kvalitetsgeneratorer. Vi anvender dem i vore mange projekter, men vi udlejer også til såvel erhverv som private. Læs mere om leje af generator her.

Med nødstrømsanlæg kan vi sikre mod strømafbrydelser. Man kan undgå de katastrofale følger med et nødstrømsanlæg, som har automatisk start i tilfælde af strømsvigt.

Generator

Hvis der ikke er adgang til strøm på arbejdsstedet, kan Nordjysk Grundvandssænkning tilbyde opstilling af en generator.

Vi har et stort udvalg af driftssikre generatorer, som kan stilles til rådighed i kortere eller længere perioder.

Vi har generatorer til både store og små projekter, og vi kan levere anlæg med ydelser fra 40 til 150 KW.

Kontakt os og hør nærmere om, hvilken generator der passer til din opgave. Se også vores program inden for Nødstrømsanlæg.

Nødstrømsanlæg

Nordjysk Grundvandssænkning har nødstrømsanlæg, der sikrer mod strømafbrydelser under arbejdet. Det garanterer en optimal overvågning af pumpesystemer og materiel på arbejdsstedet.

Vi har nødstrømsanlæg med automatisk start og GSM-overvågning. Det er et system, der er anerkendt og godkendt af forsikringsselskaber.

Kontakt os og hør mere om vores nødstrømsanlæg.

Se også vores program inden for Generatorer.

Overvågning af generator og nødstrømsanlæg

Hos Nordjysk Grundvandssænkning er al maskineri og grej overvåget døgnet rundt. Der er mulighed for overvågning og alarm på grundvandspumper, overpumpning, generatorer og nødstrømsanlæg m.m.

Hvis det ønskes, kan kunden selv modtage overvågningsdata og alarmopkald via computer og telefon.

Har du en specifik opgave, der skal udføres?

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe med at løse netop dine udfordringer? Så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen på kontaktsiden.