Full service overvågning

Nordjysk Grundvandssænkning har et komplet overvågningssystem, som styres fra vores elektroniske servicecenter. Det er et ”Full Service” program, som døgnet rundt garanterer for optimal overvågning og drift.

Overvågningsprogrammet omfatter bl.a. pumpernes drift og kapacitetsydelser, vandstande og strømforsyning, og det kan sammensættes efter kundens behov. Det giver kunden garanti for optimal kvalitet og driftssikkerhed.

Nordjysk Grundvandssænkning modtager straks en alarmering i tilfælde af afvigelser og driftsforstyrrelser. Der er også mulighed for, at kunden selv modtager overvågningsdata og alarmopkald.

Kontakt os og hør nærmere om vores ”Full Service Overvågning”.

Nordjysk Grundvandssænkninghar et elektronisk servicecenter, som er i stand til at overvåge al pumpedrift og modtage alarm ved eventuelle driftsforstyrrelser.

Nordjysk Grundvandssænkning har et elektronisk servicecenter, som er i stand til at overvåge al pumpedrift og modtage alarm ved eventuelle driftsforstyrrelser.

Vores Full Service overvågning giver mulighed for, at kunden selv kan modtage overvågningsdata og få alarm via sms.

Bliv ringet op

Aktuelt

Sophie volunteers with Kids Enjoy Exercise Now (KEEN), which provides recreational opportunities for kids with disabilities. She was able to raise funds to throw the KEEN kids an unforgettable prom. See more stories at www.facebook.com/CommunityVoices. ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del