Støjdæmpede dieseldrevne vacuumpumper

Dieseldrevne pumper er det oplagte valg, når der skal sænkes grundvand, hvor der ikke er adgang til el. Det er bekosteligt at etablere en byggestrømstavle, og det er ofte en lang procedure.

Når der er brug for en hurtig pumpeløsning, f. eks. ved brud på en kloak, så er dieseldrevne vacuumpumper det bedste valg. Vi opsætter pumper til både store og små opgaver, når det gælder sænkning af grundvand, overpumpning, rensningsanlæg m.v.

Det store udvalg af dieselpumper gør, at vi kan levere præcis den pumpekapacitet, som dit projekt kræver. Desuden har alle vore dieseldrevne pumper et lavt brændstofforbrug.

Nordjysk Grundvandssænkning tilbyder også særlige støjsvage pumper. De støjdæmpede dieseldrevne vacuumpumper har et støjniveau helt ned til 46 Db.

Støjdæmpet dieseldreven vacuumpumpe opstillet i forbindelse med grundvandssænkning og separatkloakering i beboet sommerhusområde.

Støjdæmpet dieseldreven vacuumpumpe opstillet i forbindelse med grundvandssænkning og separatkloakering i beboet sommerhusområde.

Nordjysk Grundvandssænkning har et stort sortiment af støjdæmpede dieselpumper med lavt brændstofforbrug og stor driftssikkerhed. Pumperne kan tilbydes med GSM-alarm.

Bliv ringet op

Aktuelt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.