Overvågning ved grundvandssænkning

Hvis kunden ønsker det, kan Nordjysk Grundvandssænkning udføre overvågning af grundvandssænkningen. Fra vores elektroniske servicecenter kan vi døgnet rundt følge den aktuelle grundvandsstand. Det sikrer projektet, at sugespidser og pumper svarer nøje til det resultat, som entreprenøren ønsker.

I nogle tilfælde handler det også om, at grundvandssænkningen ikke må påvirke vandstanden i nærtliggende områder, f. eks. omkring gamle huse og bygninger. Her opstiller vi recirkuleringsanlæg og overvåger, at grundvandsstanden holdes stabil.

Nordjysk Grundvandssænkning har et komplet ”Full Service” program, som døgnet rundt garanterer for optimal overvågning og drift på pumper og materiel. Vi modtager straks en alarmering i tilfælde af afvigelser og driftsforstyrrelser. Der er også mulighed for, at kunden selv modtager overvågningsdata og alarmopkald. Det giver garanti for optimal kvalitet og driftssikkerhed.
Se også Full Service overvågning.

Vores Full Service Program giver mulighed for optimal overvågning og driftssikkerhed på projekter med grundvandssænkning, og kunden kan selv modtage data og alarmopkald.

Bliv ringet op

Aktuelt

Sophie volunteers with Kids Enjoy Exercise Now (KEEN), which provides recreational opportunities for kids with disabilities. She was able to raise funds to throw the KEEN kids an unforgettable prom. See more stories at www.facebook.com/CommunityVoices. ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del